Responsive

Over 50% (og stigende) der søger rundt på internettet, søger fra en smartphone eller tablet. Med en responsiv hjemmeside møder du kunderne, der hvor de er.

WordPress CMS

Vi udvikler alle hjemmesider i WordPress. WordPress er verdens mest anerkendte og populærer CMS system – og det er der mange grunde til.

Sat op til Google

Vi tænker Google og søgemaskiner i alt hvad vi laver. Derfor optimeres og struktureres indholdet på din hjemmeside på en sådan måde, at Google nemt finder frem til den.

Professionelt Hjemmeside design

Skal du have lavet en ny hjemmeside, så handler det ikke blot om, at der skal implementeres logo, tekster og billeder. Hos Netminds sammensætter vi en fuldt professionel hjemmeside løsning lige til dit behov. Ved køb af en hjemmeside løsning er du sikret en lækker og dansk designet hjemmeside, med alt hvad en professionel hjemmeside indebærer. Vi giver fuld tilfredsgaranti på alle vores løsninger, som betyder at såfremt du ikke er enig med vores design, så laver vi designet om indtil du er helt tilfreds.

Vi følger de nyeste trends inden for grafisk design og laver alt fra simple til komplicerede webløsninger, som overholder Googles krav for god web æstetik. Vi er eksperter i CMS systemer som WordPress

Responsivt webdesign

Responsivt webdesign er et must i udviklingen af en moderne hjemmeside. Derfor er alle vores hjemmesider er opbygget i et responsive webdesign, så de fremstår professionelt på alle platforme. Responsive hjemmesider er grundet udviklingen af internettet blevet et must-have. I dag foretages de fleste søgninger ikke længere fra en computer, men i stedet via smartphones og tablets.

Udviklingen resulterede i, at Google ændrede sin algoritme i 2015. Denne ændring af algoritmen betød bl.a., at responsive hjemmesider havde en fordel i forhold til at erobre de højeste placeringer i søgeresultaterne.

Skal vi tage en snak?

Start med en samtale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med udvikling af en ny hjemmeside. Book et møde med os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til succes.

Totalløsning på hjemmesider

Vi er et 360 graders webbureau, og har derfor fokus på hele paletten af fokus områder.

WORDPRESS CMS

Vi anvender WordPress bl.a. fordi det er Open Source, har nemt opdateringsmodul og så er det verdens mest udviklede og supporterede CMS system.

RESPONSIVE

Responsive webdesign er en vigtig ting i enhver moderne hjemmeside. Vi sikrer at din virksomheds hjemmeside ser godt ud samt brugervenlig på smartphones, tablets og desktop.

UX DESIGN

Vi udarbejder et unikt skræddersyet design, til lige netop dit behov og målgruppe. Designet er responsive, som gør webshoppen brugervenlig på PC, tablets og smartphones.

PROJEKSTYRING

Du får 100% gennemsigtighed i dit projekt. Du tilknyttes en fast projektleder, der også sørger for ugentlig rapportering om, hvordan jeres projekt skrider frem, så I kan følge med i processerne. 

SØGEMASKINEOPTIMERING

Vi sørger for, at din nye hjemmeside er læsbar for søgemaskinerne. Vi hjælper dig også gerne med at skabe resultater med online markedsføring.

SUPPORT

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at løse et problem, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon eller email. Så løser vi i fællesskab jeres udfordring.

Skal vi stå for din nye hjemmeside?