Webbureau med kunden i fokus

Hos Netminds beskæftiger vi os med brugervenlige digitale løsninger til virksomheder. Vi udvikler digitale løsninger ved at udtænke den bedste løsning til dit koncept. Vi kombinere design, User Experience og innovativ tænkning og har fuld fokus på resultatorienterede løsninger. 

Vi tilbyder alt inden for webløsning, grafisk design og online markedsføring. Samlet set er der fokus på at styrke den enkelte virksomheds identitet på nettet.

Om det er en ny hjemmeside, webshop eller en ny visuel identitet til jeres virksomhed, så er det helt sikkert noget vi kan klare for jer. Vi griber altid vores opgaver an professionelt og dedikeret, da vi ønsker det bedste resultat for vores kunder. Vores fokus er at sætte kunden i centrum, da vi ved, at jeres forretning bygger på jeres værdier, og vores opgave er at formidle dem. Dette er meget vigtigt, da vi lever af glade kunder.

 

DE BEDSTE WEBLØSNINGER

Vi vil gerne levere de bedste webløsninger - hjemmesider, apps m.m. for vores kunder. Vi arbejder struktureret på at følge med tiden og de nyeste teknologier for at sikre vores kunder det bedste og mest fremtidssikrede produkt.

NÆRE RELATIONER

Vi vil skabe tætte relationer til vores kunder så vi yder den bedst mulige service for dem og kan møde dem der hvor de er. Det er vigtigt for os at vi forstår hinanden og arbejder sammen mod samme mål.

DEADLINES

Vi mener det er vigtigt at overholde deadlines og vi arbejder med klare tidsplaner og projektbeskrivelser for vores projekter. Det skaber klarhed for alle der er involveret i projektet og øger produktiviteten og slutproduktet

Hvordan arbejder vi?

Vi starter med, at høre omkring jeres nye projekt, så vi kan danne os et indtryk af, hvilke behov og visioner I har. Herefter kan vi lægge en passende strategi for jeres kommende projekt. I vil hver uge modtage en ugentlig rapport, der beskriver hvordan jeres projekt skrider frem. Her har I mulighed for, at følge med i jeres nye projekt. Efter projektets afslutning har I altid mulighed for, at kontakte os på hhv. mail eller telefon, hvis I skulle have et spørgsmål eller bare har brug for hjælp. Vi vil selfølgelig gerne rådgive og hjælpe jer. Det vigtigste for os er, at I er tilfredse.