Responsive

Over 50% (og stigende) der søger rundt på internettet, søger fra en smartphone eller tablet. Med en responsiv hjemmeside møder du kunderne, der hvor de er.

Professionel webshop

Vi sætter hele din ny webshop op med fragtopsætning, betalingmodul og selvfølgelig et stilrent webdesign.

Sat op til Google

Vi tænker Google og søgemaskiner i alt hvad vi laver. Derfor optimeres og struktureres indholdet på din hjemmeside på en sådan måde, at Google nemt finder frem til den.

Moderne webshops med høj konvertering

Din hjemmeside er et værktøj du bruger til at sælge dig selv og dit produkt 24 timer i døgnet. Derfor skal denne hjemmeside være simpel og overskuelig, så din potentielle kunde ikke hopper videre til konkurrentens side.

Når vi designer din webshop, er det vigtigt for os, at shoppen kommer til at fremstå logisk og intuitiv for brugerne og at de enkelte produkter præsenteres på den bedste og mest informative måde for kunderne.

Vi samarbejder med dig for at finde den løsning der passer bedst til din hjemmeside, både design- og funktions-mæssigt. Målet er kort og simpelt at få flere kunder på din side, med det formål at de enten ender på kontaktsiden eller trykker “gå til kassen”.

Brugervenlig shop til kunderne

Vi lægger også vægt på, at din webshop tager sig lige så godt ud på mobilen, som på både computer og tablet. For i dag foregår de fleste søgninger på mobilen og flere og flere har også flyttet deres indkøb over på mobilen. Derfor er det ekstra vigtigt, at webshoppens design tager sig bedst muligt ud på mobilen.

Med dine unikke mål og krav – får du en ecommerce hjemmeside som udelukkende passer til din virksomhed. På den måde betaler du ikke for noget du ikke bruger. Din webshop indeholder alle de nødvendige funktioner du har brug for.

Skal vi tage en snak?

Start med en samtale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med udvikling af en ny hjemmeside. Book et møde med os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig til succes.

Fokus områder på en webshop

En webshop skal tage højde for mange perspektiver, der tilsammen gør løsningen perfekt.

WORDPRESS CMS

Vi anvender WordPress bl.a. fordi det er Open Source, har nemt opdateringsmodul og så er det verdens mest udviklede og supporterede CMS system.

RESPONSIVE

Responsive webdesign er en vigtig ting i enhver moderne hjemmeside. Vi sikrer at din virksomheds hjemmeside ser godt ud samt brugervenlig på smartphones, tablets og desktop.

UX DESIGN

Vi udarbejder et unikt skræddersyet design, til lige netop dit behov og målgruppe. Designet er responsive, som gør webshoppen brugervenlig på PC, tablets og smartphones.

PROJEKSTYRING

Du får 100% gennemsigtighed i dit projekt. Du tilknyttes en fast projektleder, der også sørger for ugentlig rapportering om, hvordan jeres projekt skrider frem, så I kan følge med i processerne. 

SØGEMASKINEOPTIMERING

Vi sørger for, at din nye hjemmeside er læsbar for søgemaskinerne. Vi hjælper dig også gerne med at skabe resultater med online markedsføring.

SUPPORT

Har I spørgsmål eller brug for hjælp til at løse et problem, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon eller email. Så løser vi i fællesskab jeres udfordring.

Skal vi stå for din nye hjemmeside?